porta NAGYKER

Velux Tetőablakok

Billenő tetőtéri ablakok

A nyitókarral kényelmesen és könnyen nyithatja-zárhatja az ablakot és a szellőztetéshez is csak egy mozdulatra van szükség. Az ablakszárnyat a középső vízszintes tengelye mentén teljesen körbefordítva rögzítheti a beépített retesszel, így mindkét keze szabadon marad a külső üvegfelület tisztításához.

A billenő tetőtéri ablakok fa és poliuretán bevonatú változatban kaphatók. Az elektromos működtetésű INTEGRA ablak ezen felül még a távirányítás teljes körű kényelmét is kínálja.

GGL fa tetőtéri ablakok

Az ablak alatti tér is szabadon bútorozható.Széles méret- és üvegválaszték minden igényre. Zárt állapotban is hatékony szellőzés a kilincsbe épített szellőzőnyílással. Házilag könnyen felszerelhető árnyékolók a hő és a fény szabályozására. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg.

GZL fa tetőtéri ablakok

A kilincs elhelyezése választható – kényelmes nyitás felső kilinccsel (GZL) vagy egyszerű működtetés magas térdfal esetén is alsó kilinccsel (GZL B). Házilag könnyen felszerelhető árnyékolók a hő és a fény szabályozására. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk.Úgyszintén jó hang és hőszigetelő képesség.

GGU poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok

Az ablak belseje fa, melyet poliuretánnal vontunk be. Felülete kimagaslóan jó minőségű – tartós, karcmentes, rendkívül hosszú élettartamú. Felületfolytonos bevonat, a sarkoknál nincsenek látható illesztések. Ellenáll a nedvességnek. Az elektromos és napelemes távműködtetés utólag is felszerelhető. Házilag könnyen felszerelhető árnyékolók a hő és a fény szabályozására. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg.

INTEGRA - Elektromos működtetésű ablak

A GGL illetve GGU ablak rendelhető az INTEGRA funkcióival. A beépített motor nyitja és zárja az ablakot, melyet vagy az esőérzékelő irányít automatikusan vagy Ön vezérel a távirányító segítségével. Állapotkijelzővel ellátott multi funkciós távirányító. Elektromos működtetésű árnyékolóink, redőnyeink és egyéb kiegészítőink a későbbiekben is bármikor felszerelhetők. Az ablakok és az árnyékolók működése (pl. szellőztetés) előre programozható. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg.

Felnyíló-billenő tetőtéri ablakok

A tetőtér sem teljes a kilátás nélkül. Ha az ablakszárny nyitva van, felnyíló ablakaink remek kilátást biztosítanak. A kifelé nyíló ablakszárny szinte teljesen kikerül a látómezőből. Mivel a kilincs az ablakszárny alján helyezkedik el, a felnyíló tetőtéri ablakok könnyen nyithatók-zárhatók, még ha az általánosnál magasabbra is építik be őket. És hogy a tisztítás se legyen rémálom, az ablakszárny a középső vízszintes tengelye mentén teljesen körbefordítható, így a külső üvegfelület könnyen hozzáférhető.

A felnyíló tetőtéri ablakok fa és poliuretán bevonatú változatban is rendelhetők.

GPU Felnyíló-billenő poliuretán bevonatú tetőtéri ablak

45º-os szögben megállítható ablakszárnynak. A felnyíló ablak szárnya nem nyílik be a tetőtérbe. Alsó kilincses kivitel. Zárt állapotban is hatékony szellőzés a kilincsbe épített szellőzőnyílással. Az ablak belseje fa, melyet felület folytonos poliuretánnal vonták be. A felület tartós, karcmentes, könnyen tisztítható és karbantartást nem igényel. Házilag könnyen felszerelhető árnyékolók a hő és a fény szabályozására. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg.

GPL Panoráma felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak

45º-os szögben megállítható ablakszárnynak. A felnyíló tetőtéri ablak szárnya nem nyílik be a tetőtérbe. Zárt állapotban is hatékony szellőzés a kilincsbe épített szellőzőnyílással. Házilag könnyen felszerelhető árnyékolók a hő és a fény szabályozására. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg.

GHL Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak

Az ablak szárnya három fokozatban (5, 15 és 30 fokos szögben) megállítható. A felnyíló ablak szárnya nem nyílik be a tetőtérbe. Zárt állapotban is hatékony szellőzés a kilincsbe épített szellőzőnyílással. Ennél a modellnél is biztosított az állandó friss levegő, jobb közérzet, por- és rovarmentes lakótér. Házilag könnyen felszerelhető árnyékolók a hő és a fény szabályozására az ablakon előszerelt rolótartókkal. Alapfelszereltségként alumínium külső takarólemez-borítással szállítjuk. Vörösréz és cink kivitelben hosszabb szállítási határidővel és felárral rendelhető meg.

Tetőerkély

GDL CABRIO Tetőerkély

Csak nyissa ki a felső felnyíló ablakot, tolja az alsó ablakelemet függőleges helyzetbe és lépjen közelebb. Az alsó ablak mozgatásával egyidejűleg egy az ablakelemhez mindkét oldalon rögzített korlát nyílik le automatikusan, hogy az Ön személyes biztonságáról gondoskodjon. Kizárólag térdfal nélküli tetőtérbe építhető be! Könnyen és gyorsan be lehet csukni, ha pl. elered az eső. Fénnyel tölti meg a szobát és páratlan térélményt teremt. Az alsó ablakelemet ragasztott biztonsági üveggel szállítjuk, mely véd a háztartási balesetekkel, sérülésekkel szemben.

Kiegészítő ablakelemek a tetőtéri ablakokhoz

Alsó kiegészítő fix ablakelem

Önmagukban az ablakelemek nem építhetők be, GGL, GPL, GHL, GGL INTEGRA ill. GGU, GPU, GGU INTEGRA típusokkal kombinálhatók.

GIL:Fa fix kiegészítő ablakelem.

GIU: Poliuretán bevonatú fix kiegészítő ablakelem.

Függőleges kiegészítő ablakelem

Önmagukban az ablakelemek nem építhetők be, GGL, GPL, GHL, GGL INTEGRA ill. GGU, GPU, GGU INTEGRA típusokkal kombinálhatók.

VFE: Nyitható fa függőleges kiegészítő ablakelem.

VIU: Fix poliuretán bevonatú függőleges ablakelem.

Tetőkijáratok

Csak nyissa ki a felső felnyíló ablakot, tolja az alsó ablakelemet függőleges helyzetbe és lépjen közelebb. Az alsó ablak mozgatásával egyidejűleg egy, az ablakelemhez mindkét oldalon rögzített korlát nyílik le automatikusan, hogy az Ön személyes biztonságáról gondoskodjon. Kizárólag térdfal nélküli tetőtérbe építhető be! Könnyen és gyorsan be lehet csukni, ha pl. elered az eső. Fénnyel tölti meg a szobát és páratlan térélményt teremt. Az alsó ablakelemet ragasztott biztonsági üveggel szállítjuk, mely véd a háztartási balesetekkel, sérülésekkel szemben.

Tetőkibúvók lakatlan padlásokra

GVT: Kényelmes kijutás a tetőre a tetőkibúvón keresztül, használaton kívüli, hőszigetelt helyiségekbe.

VLT: Kényelmes kijutás a tetőre a tetőkibúvón keresztül, kizárólag hőszigetelés nélküli padlásokra.

Árnyékolástechnika a tetőtéri ablakokhoz