porta NAGYKER

Garázskapu

EcoTor

Szekcionált garázskapu

Épületünk legnagyobb nyílászárója, mégis könnyen kezelhető. Kevés erőkifejtéssel, halkan zárható és nyitható. Ez a jó tulajdonsága méretétől független! A szekcionált garázskapu függőlegesen működik, így nem vesz el helyet a garázs előtti térből. Alapkivitelben, a belső falsíkra szerelt ajtó alkatrészei az eredeti falnyílás szélességi méretét nem szűkítik. Motorizált kivitelben a magassági méretek sem szűkülnek.Az EcoTor szekcionált garázskapu kazettás valamint vízszintes bordás, azon belül keskeny és szélesbordás kivitelben választható.


A garázskapu külső felületén faerezetes dombornyomással készülhet. Felületkezelése hosszú élettartamú, színtartó, ellenáll az időjárás viszontagságainak.

A kapulapok ujjbecsípődés ellen védettek. A zárt vezetősínek pedig megakadályozzák a garázskapu mozgó szerkezeteinek véletlen érintését. Így Ön és családtagjai maximális biztonságban vannak a kapu használatakor!


Gyönyörű színek hatalmas választékban. A RAL színskálának megfelelően:


Az EcoTor garázskapuk egyenletes és könnyű működése a kapukhoz használt torziós rugóknak köszönhető. A rugók számítógépes programmal, minden egyes garázskapuhoz egyedileg méretezettek. Felületkezeltek és hosszú élettartamúak. A görgők horganyzott acélprofilokban futnak, mely vezetősínek speciális szögvas profilra előszereltek és tartalmazzák a szereléshez szükséges furatokat.


A panelek anyaga kétrétegű, horganyzott acéllemez. Közötte 4 cm vastag poliuretán hőszigetelés található. A tartósság érdekében a lemezek mindkét oldala festett. A külső és belső borító lemez egymással nem érintkezik, hőhíd a lemezek találkozásánál nem alakul ki.

Lehet a falnyílás bármilyen alakú, a belső falsíkra szerelt garázskapuk tökéletesen működnek.

Alapesetben a következő szerelési méretekkel számolhat:

A garázskapu épülete legnagyobb nyílászárója (egy átlagos garázskapu súlya elérheti a 150 kg-ot is).

Szerelése, automatizálása szaktudást igényel. Ezért a helyszíni telepítést mindenképpen szakemberrel végeztesse el! Így Ön nyugodt lehet, hogy a kiválasztott garázskapu üzembiztosan és balesetmentesen fog üzemelni.

Műszaki tulajdonságok

Ablak típusok